Just a moment while we put on some clothes.

BAK ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ 210 324 774 5 mail@bak.gr ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ δεξιά

BRIEF

Σχεδιασμός επετειακού περιπτέρου για τα 60 χρόνια της ΔΕΗ με σκοπό την προβολή της ιστορίας και της εξέλιξής της, καθώς και την ανάδειξη την ανθρώπινης πλευράς της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

BRIEF

Η αναζήτηση της λεπτομέρειας που θα οπτικοποιήσει την απόλαυση γίνεται επίπονη όταν επιμένεις να μη χρησιμοποιείς στερεότυπα. Η Alter Ego απευθύνθηκε σε εμάς για την ανάπτυξη του brand El Greco και των διαφορετικών συσκευασιών της, με στόχο να εισάγει στην αγορά ένα νέο προϊόν υγρών αναπλήρωσης ατμίσματος.

BRIEF

Η εταιρία Labels and Ribbons μας ζήτησε τον σχεδιασμό λογοτύπου, συσκευασίας, εντύπου και εκθεσιακού περιπτέρου για το Print ‘O’ kit, μία πρωτοποριακή συσκευασία ετικετών θερμικής μεταφοράς που ενσωματώνει την αντίστοιχη μελανοταινία. Η συνάντηση ενός πρωτότυπου προϊόντος εφαρμοσμένης ρομποτικής με την οπτική επικοινωνία, είναι η σύγκρουση δύο κόσμων. Δύο διαφορετικές αντιλήψεις που χρειάστηκε να συνομιλήσουν δημιουργικά χαράσσοντας τα δικά τους όρια μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής.

BRIEF

Το ζητούμενο ήταν ο σχεδιασμός μίας καμπάνιας της Kraft για προϊόντα βασισμένα στα χρώματα της φύσης και την εφαρμογή τους στην καθημερινή μας ζωή.
Το χρώμα είναι διάλογος με το υποσυνείδητο. Ένας συνεχής χορός ερεθισμάτων ικανός να επηρεάσει ακόμα και τη διάθεσή μας. Να ανακαλύψουμε λοιπόν πόσο λυτρωτικός μπορεί να γίνει όταν εναρμονίζεται με τη φύση, πόσο οικείος όταν εμπνέεται από τη ζωή.

BRIEF

Ο στόχος σε αυτό το project ήταν ο σχεδιασμός ενός προϊόντος εξαιρετικής ποιότητας, από το όνομα μέχρι και την συσκευασία.
Τα εντυπωσιακά ποιοτικά χαρακτηριστικά του άθερμου ελαιόλαδου, ήταν αποτέλεσμα αναβίωσης τεχνικών που η σύγχρονη βιομηχανία έχει αποβάλει ως χρονοβόρες. Το στοίχημα ήταν να "οπτικοποιηθεί" η γευστική κομψότητα ενός προϊόντος, που από μόνο του συνιστά στοιχείο πολιτισμού.

BRIEF

Το αίτημα από την "Μητροσύλης" ήταν ο σχεδιασμός εταιρικού site, καθώς και συσκευασιών για την γκάμα των προϊόντων που εμπορεύεται.
Η πρόκληση που συναντήσαμε ήταν ο τρόπος που θα εστιάσουμε στη φρεσκάδα και τη φυσικότητα των καρπών χωρίς να οδηγηθεί ο θεατής σε κορεσμό εξ αιτίας της υπερβολικής έκθεσης. Απλές γραμμές, ζωντάνια και προσεγμένη λειτουργικότητα θα διευκολύνουν ώστε η προσέγγιση να προκαλεί μια ευχάριστη διάθεση.

BRIEF

Για την Mediterranean Olive House δημιουργήσαμε το brand Ladinio και τις premium συσκευασίες των διαφόρων ποικιλιών λαδιού.
Η πρόκληση του να δώσεις σε ένα αγνό προϊόν της ελληνικής φύσης ευδιάκριτη ταυτότητα. Να συμπυκνώσεις χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται σε χιλιετίες τεχνογνωσίας, επιλογής ποικιλιών και γευστικών αναζητήσεων, υπογραμμίζοντας με δωρική λιτότητα τη γοητεία ενός μύθου.

BRIEF

Δημιουργία οπτικής επικοινωνίας τουριστικού σήματος του Δήμου Αίγινας. Ο συνδυασμός της ιστορίας καθώς και της φυσικής ομορφιάς του νησιού ήταν η κύρια πηγή της έμπνευσής μας. Βασικό στοιχείο είναι το φυστίκι, το κυρίως εμπορικό προϊόν του για το οποίο είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο.

Υπηρεσίες και βραβεία

H BAK διαφημιστική Α.Ε. είναι μια δημιουργική εταιρία που από το 1995 διαγράφει μια δυναμική πορεία στο χώρο της.

Στελεχωμένη από νέους και έμπειρους ανθρώπους με ζωηρή δημιουργική διάθεση - μετά απο κατανάλωση άπειρων καφέδων & ατελείωτες ώρες δουλειάς - ανοίγει νέους δρόμους στη διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας και τη διαφημιστική υποστήριξη προϊόντων.

Eπενδύει στις νέες τεχνολογίες, εντάσσοντάς τες στην επικοινωνιακή πολιτική των εταιριών, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την αισθητική πληρότητα του δημιουργικού της.

Kάθε project αντιμετωπίζεται ως πρωτόγνωρη εμπειρία και πρόκληση. Eκεί που οι άλλοι παραιτούνται, η BAK συνεχίζει για την ιδέα που θα κάνει τη διαφορά.

2012: 77η ΔΕΘ - Θεσσαλονίκη Καλύτερο δημιουργικό περιπτέρου - Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου)

2011: 76η ΔΕΘ - Θεσσαλονίκη Καλύτερο δημιουργικό περιπτέρου - Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου)

2011: Golden Label Award - Αθήνα 3ο Βραβείο Σχεδιασμού Ετικέτας - Ladinio Premium Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

2010: 75η ΔΕΘ - Θεσσαλονίκη Καλύτερο δημιουργικό περιπτέρου - Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού

2007: Infacoma - Θεσσαλονίκη Καλύτερο δημιουργικό περιπτέρου - KRAFT paints

2003: Infosystem - Αθήνα Καλύτερο δημιουργικό περιπτέρου - B-logica

ΕΙΜΑΙ Ο/Η

ΤΟ ΕΜΑΙL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ

BAK ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΕ

ΝΙΚΗΣ 32
105 57 ΑΘΗΝΑ

Τ 210 324 7745
F 210 331 6630

mail@bak.gr

ΠΕΛΑΤΗΣ

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

 
Previous | Next